Om je website te beheren moet je eerst inloggen op het controlepaneel. Dit doe je op de volgende manier:

1. Plaats /website achter je website URL. Als je website bijvoorbeeld www.mijn-bedrijf.be is, dan zal je dus moeten surfen naar www.mijn-bedrijf.be/website

2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je van ons ontvangen via email. Mocht je deze niet meer terugvinden klik je op "wachtwoord vergeten".

3. Selecteer “I'm a human” (anti-spam beveiliging).

4. Selecteer “Deze gegevens onthouden” indien je automatisch ingelogd wil zijn de volgende keer dat je je website bezoekt.

5. Klik op "Inloggen"