In deze handleiding leggen we je uit hoe je foto's kan toevoegen aan een fotogalerij. We leggen je hieronder eveneens uit hoe je foto's kan verwijderen uit een fotogalerij.

Foto's toevoegen

1. Log in op je website

2. Klik op "Galerij" en vervolgens op "Galerij / Afbeeldingen toevoegen".

3. Selecteer de galerij waar je foto's wil toevoegen.

4. Klik op “Add files”, selecteer vervolgens op je computer de foto’s die je op de website wil plaatsen en klik tenslotte op openen.

5. Van zodra je de foto’s hebt geselecteerd, klik je op “Start Upload” om ze toe te voegen in de fotogalerij.

Foto's verwijderen

1. Log in op je website

2. Klik op “Galerij” en vervolgens op “Galerijen Beheren”

3. Klik op de galerij waar je foto’s van wil verwijderen.

4. Ga met je muis over een ongewenste foto en klik vervolgens op verwijderen.