In deze handleiding leggen we je uit hoe je één of meerdere foto's kan toevoegen aan een slideshow. We leggen je hieronder eveneens uit hoe foto's uit een slideshow kan verwijderen.

Foto toevoegen

1. Log in op je website

2. Ga naar “Slideshows” en klik daaronder op “Slideshows”.

3. Kies vervolgens de slideshow die je wil veranderen.

4. Onder “Slides Lijst” vind je een overzicht van alle foto’s in de slideshow. Klik daar op “Invoegen: Afbeeldingsslide”.

5. Klik vervolgens op “Bestanden uploaden” en selecteer de bestanden vanop je computer die je wil toevoegen in de slideshow.

6. Klaar? Klik op Bijwerken.

Foto's verwijderen

1. Kies de slideshow waar je foto's wil verwijderen.

2. Klik onder de foto die je wil verwijderen op “Verwijder slide” en klik vervolgens op “Bijwerken” om dit te bevestigen.

3. Klaar? Klik op Bijwerken.