In deze handleiding leggen we je uit hoe je HTML-code kan toevoegen op een webpagina.

Via HTML-code kan je extra applicaties aan je website toevoegen. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn een webshop (bv. Ecwid) of een nieuwsbriefmodule (bv. MailChimp). Deze HTML-code verkrijg je van de leverancier van de applicatie. Het toevoegen van HTML-code is makkelijker dan het klinkt.

1. Log in op je website

2. Maak een nieuwe pagina aan waar je de HTML-code van de applicatie gaat toevoegen

3. Opgelet: Zorg ervoor dat daar "Tekst" geselecteerd staat (niet wysiwyg).

4. Plaats de cursor in de pagina bewerker, klik op de rechtermuisknop en vervolgens op Plakken.

5. Klik vervolgens op "Bijwerken" om de aanpassingen op te slaan.