Je website werd ontwikkeld om optimaal te tonen voor alle recente versies van de meest gebruikte webbrowsers (Chrome, Mozilla, Safari en IE). We kunnen echter niet garanderen dat je website correct toont voor beduidend verouderde versies van deze webbrowsers. We raden je aan de laatste versie van je browser te installeren.

Bovendien wordt op je smartphone of tablet automatisch een "mobiele versie" van je website weergegeven. De weergave van je website werd geoptimaliseerd voor de computer. Wil je dat we de mobiele versie van je website ook optimaliseren, neem dan nu contact op door een support ticket te sturen.