In deze handleiding leggen we je uit hoe je een weblink kan maken naar een webpagina van je eigen website of naar een externe webpagina.

1. Log in op je website

2. Ga naar "Pagina's" en klik vervolgens op de pagina die je wil aanpassen

3. Zorg dat “wysiwyg” geselecteerd is, zodat je de website-tekst kan zien
    Selecteer de tekst of foto die je wil linken naar een andere webpagina en klik vervolgens op de ketting

4. Plak bij "URL" de weblink naar waar je wil doorverwijzen. Deze weblink kan een webpagina van jouw website zijn of een externe webpagina. Klik vervolgens op "Link toevoegen"