Om een professioneel emailadres te koppelen aan je website dien je eerst een mailbox te kopen. Wij raden hiervoor Combell aan. De procedure om een professioneel emailadres op te zetten via Combell vind je hieronder:

1. Ga naar www.combell.com/nl/email-hosting en selecteer het gewenste email-pakket ("Basic" volstaat doorgaans).

2. Selecteer voor welke periode je dit wil bestellen (je kan dit later nog verlengen).

3. Geef de naam van je website in en klik op "Opzoeken"

4. Je krijgt de melding dat de "domeinnaam niet meer beschikbaar" is. Klik onderaan op "Ik wens geen actie te ondernemen voor deze domeinnaam"

5. Selecteer vervolgens je domeinnaam en klik op "Volgende stap"

6. Kies het aantal professionele emailadressen dat je wenst en klik op "Volgende stap"

7. Je krijgt nu een overzicht van je bestelling. Klik op "Volgende stap"

8. Selecteer vervolgens "Ik ben een nieuwe klant en heb geen inloggegevens. Klik hier"

9. Vul al je bedrijfsgegevens in en klik vervolgens op "Volgende stap"

10. Vervolgens zie je een finaal overzicht van je bestelling. Klik op "Volgende stap'

11. Selecteer "Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden bij Combell" en kies je gewenste betaalmethode. Via "Online betalen" kan je onmiddellijk je emailadressen activeren.

12. BELANGRIJK: Van zodra Combell je betaling ontvangen heeft, sturen ze je een email met als onderwerp "Domeinnaam beheer validatie". Stuur deze email onmiddellijk door naar support@yools.be. Wij stellen vervolgens langs onze kant het nodige correct in en laten je weten van zodra dit gebeurd is.

13. LAATSTE STAP: van zodra Yools de koppeling heeft gemaakt, dien je nog in te loggen bij Combell om de gewenste emailadres(sen) aan te maken en te beheren. Indien je daarbij nog vragen hebt, kan je Combell steeds gratis telefonisch contacteren op 0800 85678.