In deze handleiding leggen we je uit hoe je een nieuwe pagina kan maken. We leggen je hieronder eveneens uit hoe je een bestaande pagina kan dupliceren.

Nieuwe pagina maken

1. Log in op je website

2. Klik op "Pagina's" en vervolgens op "Nieuwe pagina".

3. Kies een titel voor de webpagina. Vervolgens kan je beginnen met tekst en foto's toe te voegen.

4. Vergeet niet op "Bijwerken" te drukken wanneer je klaar bent.

Bestaande pagina dupliceren

Mogelijk wil je een bestaande pagina dupliceren naar een nieuwe pagina, bijvoorbeeld om een bepaalde pagina-structuur te behouden.

1. Klik op "Pagina's" en open vervolgens de pagina die je wil dupliceren
    Opgelet: Zorg ervoor dat daar "Tekst" geselecteerd staat zodat je de websitecode kan zien.

2. Selecteer alle websitecode en kopieer deze.

3. Maak vervolgens een nieuwe pagina aan.
    Opgelet: Zorg er opnieuw voor dat "Tekst" geselecteerd staat.

4. Plak in het tekstveld de code die je zonet gekopieerd had. Klik vervolgens op "Wysiwyg" en bewerk de tekst en foto's om de pagina volledig naar wens te maken.

5. Klaar? Klik op bijwerken om de pagina op te slaan.

Nu je een pagina hebt aangemaakt, moet je er nog voor zorgen dat je bezoekers deze ook kunnen terugvinden. Leg een link naar deze pagina of plaats de pagina in de menu.