Je website is uitgerust met een module om zelf makkelijk aanpassingen te doen. We staan je natuurlijk graag bij om je uit te leggen hoe je met de website kan werken indien je even je weg niet meer vindt. Bekijk daarom onze helpdesk of bel ons op wanneer je het even niet meer weet. Dat kan op 02/840 20 04. Dan helpen we je stap voor stap verder! :-)


Toch liever je aanpassingen door ons laten uitvoeren? Dan heb je twee opties: 


De Live Support Sessie

Tijdens de Live Support sessie passen we de website live aan terwijl jij meekijkt. Zo kan je aanwijzingen geven en je site een goede opfrissingsbeurt geven.  Zo'n sessie kost eenmalig 130 EUR (voor 1 uur, excl. btw)Het Full Service Pakket

In het Full Service pakket zitten kleine aanpassingen als deze standaard inbegrepen. Onze Full Service klanten krijgen ook enkele keren per jaar een mailtje met ideeën om de website aan te passen (promoties, feestdagen, jaarlijkse sluitingen,...) Jij levert content aan en wij voeren het voor jou uit. We nemen ook regelmatig de tijd om je website te analyseren, passend advies te geven en samen een strategie uit te denken.

Het Full Service Pakket kost 60 EUR per maand (excl. btw)


Geef maar een seintje als je meer info wil of wat hulp kan gebruiken! :-)