Tijdens de ontwikkeling van je website maakten we voor jou een "Google Mijn Bedrijf" pagina aan die je helpt beter te scoren in Google. Deze pagina dient echter nog geactiveerd te worden en Google zal jou hiervoor een briefkaart opsturen met een persoonlijke code waarmee je deze pagina kan activeren.

Heb je de code ontvangen? Dan kan je je bedrijfspagina nu activeren. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Log in op je Google Account

2. Ga naar Google Mijn Bedrijf en klik op Inloggen.

3. Je ziet nu je bedrijfspagina voor je staan. Bovenaan de pagina zie je een blauwe balk. Klik op Code invoeren.

4. Typ de code vanop de briefkaart over en klik op Verzenden.

5. Je Google Mijn Bedrijf pagina is nu geactiveerd, proficiat!

Krijg je een foutmelding? Mogelijk is de code vervallen. Ga dan terug naar stap 2 en klik op Nog een code aanvragen. Van zodra je de nieuwe code hebt ontvangen kan je de pagina alsnog activeren. Ondervind je toch nog problemen bij het activeren van Je Google Mijn Bedrijf pagina? Aarzel niet om ons te contacteren.