Wanneer je inlogt op de website, krijg je toegang tot het systeem om de website zelf te beheren. In deze omgeving kan je bijvoorbeeld eenvoudig foto's en teksten aanpassen.

Deze omgeving werd zodanig gebouwd dat je als gebruiker weinig fout kan doen aan je website. Toch is het mogelijk dat je volledige toegang nodig hebt voor geavanceerdere aanpassingen. We kunnen die toegang voor jou uitbreiden, maar steeds op eigen risico wat concreet betekent dat we geen support geven indien er iets misloopt. Om deze reden raden we dit enkel aan aan de meer ervaren gebruikers.

Wens je volledige beheerder-toegang? Stuur ons een bericht waarin je aangeeft volledige toegang te wensen en dat je begrijpt dat we hierop geen support bieden.