Om snel toegang te hebben tot je website of onze helpdesk kan je deze toevoegen aan je favorieten.

Chrome

Klik op het sterpictogram aan het eind van de adresbalk. Dit kan er zo uitzien:

Interner Explorer

Klik op het sterpictogram aan het eind van de adresbalk. Dit ziet eruit zo uit:

Safari

Klik rechtsboven in je browser op het vierkant met pijltje. Selecteer Voeg bladwijzer toe.

Mozilla Firefox

Klik op het sterpictogram aan het eind van de adresbalk. Dit ziet eruit zo uit: