In deze handleiding leggen we je uit hoe je een nieuwe galerij kan maken. We leggen je hieronder eveneens uit hoe je deze galerij op een webpagina toevoegt.

Galerij maken

1. Log in op je website

2. Ga naar "Galerij" - "Galerij / Afbeeldingen toevoegen"

3. Laat het uitklapmenu staan op "Nieuwe galerij maken" en geef je galerij een gepaste titel.
    Klik vervolgens op "Add files" en voeg alle gewenste foto's toe.

4. Klik op "Start upload"

Je hebt nu een galerij aangemaakt. Om deze galerij op een pagina te plaatsen volg je volgende stappen.

Galerij op pagina plaatsen

1. Ga naar "Galerij" - "Galerijen beheren"

2. Zoek de galerij die je net hebt aangemaakt. Links van de naam zie je een nummer. Dat is het "ID" van de galerij. Onthoud dit nummer vermits je het nodig zal hebben om de nieuwe galerij op een webpagina te plaatsen.

3. Ga naar "Pagina's" en open de pagina waar je de galerij wil.

4. Plak de volgende code op de juiste plaats: [nggallery id=X] . Vervang X door het ID van de galerij.