In deze handleiding leggen we je uit hoe je een pagina kan beveiligen met een wachtwoord. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat enkel bepaalde klanten of leveranciers toegang krijgen tot deze pagina.

1. Log in op je website

2. Ga naar "Pagina's"

Schermafbeelding 2015-08-20 om 17.26.22.png

3. Ga met je muis over de pagina die je wil beveiligen met een wachtwoord. Klip op Snel bewerken.

4. Kies vervolgens een wachtwoord. Als je klaar bent, kan je klikken op Bijwerken om dit op te slaan.

Als je deze pagina nu bezoekt, zal je een wachtwoord moeten ingeven. Je kan hier zo tekst, foto's en PDF-bestanden plaatsen die enkel toegankelijk zijn voor website bezoekers die dit paswoord kennen.