In deze handleiding leggen we je uit hoe je een nieuwe slideshow kan maken. We leggen je hieronder eveneens uit hoe je deze slideshow op een webpagina toevoegt.

Slideshow maken

1. Log in op je website

2. Ga naar "Slideshows" - "Nieuw bericht"

3. Geef de nieuwe slideshow een gepaste titel.

4. Ga naar 'Slides lijst' en voeg een "Afbeeldingsslide" toe.

5. De "Slideshow instellingen" kan je aanpassen naar voorkeur. Je kan er onder andere de hoogte en breedte aanpassen.
    Plaats je meerdere foto's in de slideshow? Gebruik dan volgende instellingen bij "Controle instellingen":

6. Klaar? Klik op publiceren om de slideshow op te slaan.

Je hebt nu een slideshow aangemaakt. Om deze slideshow op een pagina te plaatsen volg je volgende stappen.

Slideshow op pagina plaatsen

1. Kopieer de "shortcode" die je terugvindt op de slideshow-pagina.

2. Ga naar "Pagina's" en open de pagina waar je de slideshow wil.

Schermafbeelding 2015-08-25 om 12.04.58.png

3. Plak de shortcode die je net kopieerde op de juiste plaats.

4. Klaar! Klik op bijwerken om de pagina op te slaan.

Schermafbeelding 2015-08-24 om 18.47.08.png