Om toepassingen te gebruiken zoals Google AnalyticsGoogle AdwordsYoutube, etc dien je eerst in te loggen op je Google account. Om in te loggen op je Google account volg je onderstaande stappen:

1. Surf naar Google

2. Klik rechts bovenaan op "Inloggen"

3. Geef je e-mailadres op en klik op "Volgende". Het e-mailadres en wachtwoord van je Google account stuurden we samen met de gegevens van je website door per email.

4. Geef nu je wachtwoord op. Klik vervolgens op "Inloggen".

5. Je bent nu ingelogd!