Op Wordpress sites gebruiken wij de plugin "Yoast" voor de optimalisatie van pagina's.

Je kan dit steeds onderaan elke pagina terugvinden en ziet er als volgt uit:

Voor meer info over hoe je dit het beste kan invullen: klik hier

Indien je de Yoast plugin niet ziet onderaan de pagina is deze mogelijk verborgen. Je kan die weer zichtbaar maken door bovenaan de pagina te klikken op "Scherminstellingen" en daarna "Yoast SEO" aan te vinken: